Nieuwe bewoners voor de wereld van de magische speelboom

Na de succesvolle introductie van de wereld van de Magische Speelboom in Nederland, mogen de bewoners nu een nieuwe Klorofil dierenfamilie verwelkomen: de familie Panda. Samen met jouw kindje beleven Bao, Jian, Tam en Poppy Panda de mooiste avonturen in deze sprookjesachtige wereld waarin de natuur en haar bewoners centraal staan. Naast een nieuwe Klorofil dierenfamilie wordt de wereld bovendien nog uitgebreid met een nieuwe speelset en twee bijzondere voertuigen voor nóg meer speelplezier.

De familie Panda woont, werkt en speelt samen met de andere dierenfamilies in de magische wereld van de Klorofil, een sprookjesachtige speelwereld met de Magische Speelboom als nostalgisch middelpunt. Alle dieren hebben een uitsparing aan de onderkant, zodat je kindje ze eenvoudig kan bevestigen op alle Klorofil voertuigen en speelsets om zo eindeloze avonturen te bedenken en te beleven.

Naast de familie Panda is de magische wereld onlangs uitgebreid met een nieuwe Klorofil speelset en twee bijzondere voertuigen: 

In de Fantastische Waterval kunnen alle Klorofil heerlijk zwemmen, varen en spelen. Niet voor niets is dit hun favoriete plek in de zomer! Laat de bootjes ronddraaien door het water en houd de omgeving in de gaten vanuit de uitkijkpost. Onder de struik zijn bovendien een heerlijke hangmat en picknicktafel verborgen, die met een ‘plop’ tevoorschijn komen.

Op het Cruiseschip valt van alles te beleven! Dus hang snel de trap uit en klim aan boord. Zo is er een heus zwembad verborgen dat met een ‘plop’ tevoorschijn komt als je op de romp drukt. Daarnaast is er een dakterras dat in een handomdraai kan worden veranderd in een eetgedeelte. Verder kan er worden gespeeld met de geheime kano en kunnen de dierenvriendjes met de speciale glijbaan heerlijk in het zwembad of de zee glijden.

Met het Watervliegtuig kunnen de Klorofil dierenfamilies hun magische wereld vanuit de lucht verkennen. Al kan het vliegtuig dankzij de wielen onder de drijvers zich gelukkig ook prima op de grond voortbewegen. Het vliegtuig biedt plaats aan twee dierenvriendjes, waarbij de propellers meteen beginnen te draaien zodra de piloot voorin plaatsneemt.

Zowel de voertuigen als de speelset worden geleverd inclusief een nieuw dierenvriendje.

Meer informatie: www.deklorofilwereld.nl

 

Laat van je horen

*