Zo vader, zo zoon

De flessen van Pura zijn niet alleen onverwoestbaar en 100% plasticvrij, je kunt ook eenvoudig de top verwisselen, zodat je steeds opnieuw kunt bepalen hoe je de fles wilt gebruiken. Zo groeit de fles in elke levensfase met je mee: van speenfles, naar tuitfles, tot rietjesfles, om uiteindelijk misschien wel te kiezen voor een sportfles. Het enige dat je hoeft te doen, is er een andere dop op te zetten. En hoe stoer is het als je kind vervolgens óók een eigen Pura speenfles krijgt!

De flessen van Pura zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en dus 100% plasticvrij. Dit is niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar betekent ook dat de fles vrij is van bacteriën en geen vreemde geurtjes of smaakjes afgeeft. Niet voor niets is Pura als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.org. De top is verwisselbaar, zodat je steeds kunt bepalen hoe je de fles wilt gebruiken en er naar wens een speen, tuit, rietje, sportdop of reisdop op kunt zetten. Ook deze doppen zijn 100% plasticvrij en gemaakt van medische kwaliteit siliconen. Tenslotte kun je je Purafles voorzien van een vrolijk gekleurde siliconen sleeve. Deze houdt je drankje niet alleen extra lang warm of koud, maar zorgt ook voor een fijne grip tijdens het drinken.

Mee naar school
De flessen zijn oersterk, je krijgt er dan ook een levenslange garantie op. Je kunt ‘m dus met een gerust hart in je volle sporttas of in de schooltas van je kind stoppen, want hij zal niet kapotgaan of lekken. En dankzij de grote halsopening kun je je Purafles eenvoudig schoonmaken. Of nog makkelijker, je doet ‘m gewoon in de afwasmachine!

XXL warm of koud
Sinds kort is de Purafles ook verkrijgbaar in een dubbelwandige uitvoering die je drankje maar liefst 6 uur lang warm of koud houdt. Deze ‘award-winning musthave’ mag zich bovendien de enige 100% plasticvrije thermosfles noemen. Net als bij de gewone Puraflessen is de top verwisselbaar en kun je dus zelf kiezen of je de fles gebruikt als speenfles voor de warme melk van je kindje, als sportfles met lekker koud water of als thermosfles voor je koffie of thee.

Laat van je horen

*