Populaire kinderserie Bing op het grote doek te bewonderen

De Emmy Award-winning tv-serie Bing is De Emmy Award-winning tv-serie Bing is razend populair bij jonge kinderen en de avonturen van dit vrolijke konijntje worden dan ook massaal gevolgd via tv, YouTube en social media. Speciaal voor de feestdagen verschijnt er nu een kerstspecial van bijna een uur, die vanaf 25 november in de bioscoop zal worden vertoond. Het perfecte peuteruitje voor de komende feestdagen!

 In ‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ zijn, naast Bing, natuurlijk ook zijn vriendjes Sula, Panda en Flop van de partij. Daarnaast maken we kennis met Nicky, het superschattige neeftje van Sula. In deze gezellige  bioscoopspecial maken Bing en zijn vriendjes allerlei leuke dingen mee. Zo gaan ze naar het bos om boombladtekeningen te maken en geven Bing en Sula een spannende poppenkastvoorstelling. Maar natuurlijk zijn er ook speciale kerstverhalen, want kerst, het is een Bing-ding! Zo gaan we samen met Bing cadeautjes openmaken. Bing wil héél graag een Hoppity Woesj Raketslee, maar zal hij deze ook krijgen? En ja, dan moet het eigenlijk wel gaan sneeuwen…..

Herkenbare situaties
De driejarige Bing beleeft samen met zijn vrienden Sula, Panda en Flop de leukste avonturen. Het konijntje maakt voor iedere peuter herkenbare momenten mee, zoals het verliezen van je lievelingsknuffel of leren dat het veel leuker is als je je speelgoed deelt met anderen. Bing wordt niet verlegen tijdens enge of moeilijke momenten, maar zoekt juist een open en eerlijke manier om ermee om te gaan. Bing stimuleert hierbij fantasie en creatieve probleemoplossende vaardigheden, maar ook sociale vaardigheden zoals vriendschap, samenwerken en zorgen voor elkaar. De populaire Emmy Award-winning tv-serie is dagelijks te zien bij Zappelin en Ketnet. Daarnaast is Bing erg populair op social media, met ruim 341.000 volgers op Facebook en Instagram, en wereldwijd meer dan 272 miljoen kijkuren op YouTube.

‘Bings kerstfeest en andere verhalen’ draait vanaf 25 november in de bioscoop.

Materialen te downloaden op Filmdepot – filmnummer 84000106

 

Laat van je horen

*