Summerproof

Nog even en het is weer vakantietijd! En hoewel we nu wellicht nog niet weten waar we de zomer doorbrengen -of het nu in het buitenland of onder de Nederlandse zon is- de allerkleinsten hebben sowieso extra bescherming nodig. Niet alleen hebben baby’tjes vaak sneller last van de zon, ze zijn ook extra gevoelig voor uitdrogen of kouvatten. Zorg voor de vakantie of tijdens een dagje strand daarom voor een goede bescherming: van drinkfles tot zwemluier en van zonnescherm tot badcape, dan is je baby zeker summerproof!

In een Zoocchini zwemluier setje ziet je kindje er niet alleen fantastisch uit, hij of zij is ook extra beschermd tegen UV-zonnestralen. Zowel de zwemluier als het zonnehoedje heeft UV factor 50+ en is gemaakt van luchtig, comfortabel en sneldrogend materiaal dat ook bestand is tegen chloor en zout water. De setjes zijn verkrijgbaar in allerlei grappige dierenuitvoeringen, zoals Sushi de tropische vis en Franny de flamingo. En om je kindje na het zwemmen lekker warm te houden, sla je de superzachte dikke Zoocchini badcape om. Ook deze zijn er in vele luxe afgewerkte dierenmodellen, zoals een stoere leeuw, betoverende eenhoorn of een schattig konijntje.

Warme melk of ijskoud water
Natuurlijk is het ook belangrijk dat je kindje tijdens een warme dag niet uitdroogt. Er moet dus veel gedronken worden! De duurzame flessen van Pura zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en zijn dus 100% plasticvrij. Bovendien kun je zelf kiezen welke soort drinkdop je op de fles gebruikt. Voor je baby’tje gebruik je bijvoorbeeld de dop met siliconen speen, terwijl je voor je peuter of kleuter een siliconen tuitdop of rietje gebruikt. En voor jezelf de handige sportdop! De Purafles is bovendien ook verkrijgbaar in een dubbelwandige uitvoering die je drankje maar liefst 6 uur lang warm of koud houdt.

Onderweg uit de zon
Het is niet alleen belangrijk dat je kindje buiten goed beschermd wordt tegen de zon, ook onderweg kunnen ze er flink last van hebben. Immers, niets is zo vervelend als tijdens de autorit in de felle zon te zitten. Met de Sophie de giraf zonneschermen zit je kindje lekker in de schaduw én kan het onderweg gezellig naar zijn of haar favoriete girafje kijken. De schermen passen in elk type auto en zijn gemakkelijk te bevestigen via een zuignap. En als je ze niet gebruikt, kun je ze eenvoudig en compact opvouwen dankzij het handige pop-up systeem.

Laat van je horen

*