Leitz TruSens steunt Longfonds in strijd voor gezonde lucht

De lucht die we dagelijks inademen, zowel buitenshuis als binnen, is lang niet altijd zo gezond als we soms denken en kan behalve zuurstof bijvoorbeeld ook pollen, schimmels, fijnstof, virussen en bacteriën bevatten. Niet alleen een vervelend idee, maar het inademen van ongezonde lucht verhoogt bovendien de kans op astma, COPD en longkanker. Maar liefst 12.000 mensen overlijden jaarlijks vroegtijdig als gevolg van ongezonde lucht.

Met de lancering van de Leitz TruSens luchtreiniger biedt Leitz een succesvolle oplossing om de lucht binnenshuis effectief te reinigen. Om het belang van schone gezonde lucht te onderstrepen, in het bijzonder voor kwetsbare doelgroepen zoals mensen met een longziekte, kan iedereen die nog dit jaar een Leitz TruSens luchtreiniger koopt, een deel van het aankoopbedrag laten doneren aan Longfonds. Hiermee wil Leitz bijdragen aan een wereld waarin iedereen vrij kan ademen. Immers, schone lucht is niet alleen essentieel als je een longziekte hebt, maar is een stuk gezonder voor iedereen.

Donatie Longfonds
Voor elke verkochte Leitz TruSens luchtreiniger kan de koper een donatie van €10,- aan Longfonds door Leitz over laten maken, zodat gezonde lucht voor nóg meer mensen mogelijk wordt. Om de aanschaf extra aantrekkelijk te maken, profiteert de koper bovendien zelf ook van deze korting op het aankoopbedrag. Marko Hoogenboom, Country Manager Benelux bij Acco Brands: “Met de Leitz Trusens streven we hetzelfde doel na als Longfonds, namelijk schone en gezonde lucht voor iedereen. Het is dan ook niet meer dan logisch dat we Longfonds onze steun bieden om dit levensbelangrijke doel te realiseren. De actie loopt gedurende drie maanden, dus we hopen dat we na afloop een heel mooi bedrag aan Longfonds kunnen overmaken, waarmee we kunnen bijdragen aan een beter leven voor mensen met een longziekte en het bevorderen van onderzoek naar het herstel van kapotte longen.”

Effectieve luchtreiniging binnenshuis
In vrijwel alle huizen bevat de lucht microscopisch kleine, vervuilde deeltjes. Daarnaast zijn er diverse  factoren die de luchtkwaliteit binnenshuis nadelig kunnen beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan koken, huisdieren, roken of het gebruik van een open haard. De Leitz TruSens is een effectief middel ter verbetering van de luchtkwaliteit binnenshuis. Niet alleen maakt de Leitz TruSens de luchtkwaliteit in een kamer zichtbaar via een handig led-display, hij zorgt bovendien voor de best mogelijke reiniging ervan, dankzij een speciale SensorPod, een gepatenteerde dubbele luchtstroom én een effectief, viervoudig filtersysteem, waaronder een HEPA-filter en UV-sterilisatie. Zo worden zelfs microscopische kleine, vervuilde deeltjes opgevangen en gefilterd. Hierdoor is de lucht zichtbaar schoner, niet alleen rondom de luchtreiniger zelf, maar in de hele kamer.

De actie waarbij Leitz €10,- doneert voor elke verkochte Leitz TruSens luchtreiniger geldt voor aankopen in de periode oktober tot en met december 2021.

Laat van je horen

*