Perfect setje

Deze nieuwe RaZberry bijtspeentjes zien er uit om op te bijten! En dat klopt, want daar zijn ze nou precies voor bedoeld. De RaZberry en RaZbuddy vormen samen het perfecte setje om je kindje troost te bieden bij doorkomende tandjes en pijnlijk tandvlees.

De speentjes, in de vorm van een braam of framboos, zijn gemaakt van heerlijk zachte siliconen met verschillende texturen, dus ideaal voor je kindje om veilig op te sabbelen of bijten. De bijbehorende RaZbuddy is een superzachte knuffel die ervoor zorgt dat je kindje z’n RaZberry bijtspeentje nooit lang kwijt is en makkelijk zelf kan pakken.

Volkomen veilig
De RaZberry bijtspeen is gemaakt van 100% siliconen uit één stuk, dus zelfs volkomen veilig voor de allerkleinsten. De bijtspeen kan worden ingevroren voor extra verkoeling en verzachting van pijnlijk tandvlees als gevolg van doorkomende tandjes. De bobbelige textuur maakt bovendien dat het speentje heerlijk is om op te bijten. De RaZbuddy is niet alleen fijn om mee te knuffelen, maar dankzij het klitteband kun je er ook eenvoudig een RaZberry bijtspeen aan bevestigen. Zo vind je de speen niet alleen snel terug wanneer deze onverhoopt is gevallen, hij is voor je kindje ook veel makkelijker zelf vast te pakken. De RaZbuddy is vrij van BPA, PVC, ftalaten, lood en cadmium, is machinewasbaar én bevat geen pellets. Bovendien zijn de oogjes erop geborduurd, zodat ook deze lieve knuffel volledig veilig is voor je kindje.

Laat van je horen

*