Tatum Dagelet ontwerpt jubileumshirt voor dweezilsfriend

Dit jaar bestaat fair fashionlabel dweezilsfriend alweer 5 jaar! Een goede aanleiding om een in-het-oog-springende-PR-actie op touw te zetten. Eind 2012 zijn we om tafel gegaan met dweezilsfriend-oprichter en eigenaar Vivian Joore. Na een middagje brainstormen was een geweldig idee geboren!

dweezilsfriend shirt shy pussy   Tatum Dagelet in dweezilsfriend shirt - shy pussy

Om het 5-jarig bestaan te vieren besloten we een speciaal jubileumshirt te gaan ontwikkelen. Speciaal omdat we Tatum Dagelet wilden vragen als gastdesigner én omdat van elk verkocht shirt een deel aan de Amsterdamse Poezenboot wordt gedoneerd.

Gelukkig wilde Tatum graag meedoen! Ze ging, samen met Firma Lovelies, meteen enthousiast aan de slag. Al snel wat het resultaat daar: niet één, maar twee prachtige jubileumshirts voor dweezilsfriend.

Tatum Dagelet in dweezilsfriend shirt - dancing cat of love 2   dweezilsfriend shirt - dancing cat of love

Eind februari 2013 heeft Lola&co een persmailing en persbericht verstuurd naar een selectie met relevante dagbladen, magazines en online media. We zijn trots op de mooie publicaties! Een mooi resultaat voor dweezilsfriend en niet te vergeten de Poezenboot!Kek Mama juni 2013   Kek Mama juni 2013  Viva april 2013    Viva april 2013   Telegraaf Vrouw april 2013   Telegraaf Vrouw april 2013 Beauty.blog.nl   Biojournaal.nl Whoopsiedaisy.nl   Fashionisaparty.nl Greenandthecities.nl   Debeterewereld.nl Sante.nl   ecogoodies.nl Meiden.blog.nl   Shoppen.blog.nl

Laat van je horen

*