Intercodam Infra introduceert zelfdragende CF afwateringsgootsystemen voor extreme belasting

Tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg introduceert Intercodam Infra de CF afwateringsgootsystemen van Stradal in Nederland. Deze gootsystemen kenmerken zich onder andere door een sleufinlaat en langere lengtes. De CF afwaterings-gootsystemen voldoen aan de zwaarste Europese norm EN 1433 Type-I en zijn speciaal ontwikkeld naar aanleiding van de groeiende marktbehoefte aan gootsystemen geschikt voor toepassing in situaties met zware tot zeer zware belasting, zoals vliegvelden, haventerminals, tunnels en snelwegen.
[Lees meer…]

Gebruiksvriendelijk alternatief voor bestaande asfaltwapening

Voor de renovatie en reparatie van wegen is er nu een nieuwe, duurzame oplossing: Fortifix. Een nieuw type asfaltwapening dat zeer snel en eenvoudig is te installeren en zowel op een vlakke ondergrond als rechtstreeks op een freesprofiel aangebracht kan worden. Fortifix kent daarnaast een minimale verlenging en maximale stijfheid. Eigenschappen die onaangetast blijven tijdens de bouwfase en installatie, waardoor een hogere duurzaamheid kan worden gegarandeerd.
Tenslotte is Fortifix volledig gescheiden te verwijderen en daarmee 100% recyclebaar.
  [Lees meer…]

Urban-I biedt optimale integratie in openbare ruimte met vier bijzondere roosterdesigns

De URBAN-I, de eerste zelfdragende roostergoot met designrooster, biedt nog grotere ontwerpvrijheid met de lancering van drie nieuwe designs, elk verkrijgbaar in 140 RAL-kleuren. Behalve dat de URBAN-I hiermee optimale integratie in de openbare ruimte mogelijk maakt, garandeert hij een zeer hoge opnamecapaciteit.  [Lees meer…]