Perfect setje

Deze nieuwe RaZberry bijtspeentjes zien er uit om op te bijten! En dat klopt, want daar zijn ze nou precies voor bedoeld. De RaZberry en RaZbuddy vormen samen het perfecte setje om je kindje troost te bieden bij doorkomende tandjes en pijnlijk tandvlees.

[Lees meer…]

De leukste zindelijkheidstraining

Luiers verschonen is niemands hobby en goede wegwerpluiers zijn bovendien nog behoorlijk duur. Het liefst heb je je kindje dan ook zo snel mogelijk zindelijk. Gelukkig heeft Zoocchini de allermooiste luiers, die bovendien herbruikbaar zijn, dus een veel duurzamere oplossing.

 

[Lees meer…]

Naar school met je Klorofil dierenvriendjes

Zowel voor kinderen die na de zomervakantie voor het eerst naar school mogen, als degenen die nog even geduld moeten hebben, is niets zo leuk en herkenbaar als schooltje spelen. En met deze speelset van Klorofil is dat nog veel leuker dan echt naar school gaan.  [Lees meer…]

Spelen op de boerderij

Op de boerderij is van alles te beleven! En dankzij de knuffels van Bunnies by the Bay kan je kindje nu elke dag spelen op de boerderij. De vriendelijke boerderijdieren zien er prachtig uit met hun handgeborduurde  gezichtjes en superzachte fluffy vacht. Bovendien hebben ze precies de perfecte maat om heerlijk door je kindje geknuffeld te worden. Dat wordt vast en zeker liefde op het eerste gezicht! [Lees meer…]

Voor kleine indiaantjes

De nieuwe Activi’tipi van Sophie de giraf staat garant voor eindeloos speelplezier. Van luxe speelmat voor de allerkleinsten tot een tent waar peuters heerlijk verstoppertje in kunnen spelen. Deze multifunctionele speeltent kent zoveel toepassingen dat hij de komende jaren de favoriete speelplek van je kindje gaat worden.

[Lees meer…]