Recente projecten voor Sophie de Giraf

De nieuwe BFF’s van Sophie de giraf

Sinds Sophie bijna 60 jaar geleden in Frankrijk werd geboren, mag dit populaire girafje zich wereldwijd het favoriete vriendje noemen van vele miljoenen baby’s. Hoogste tijd dus om kennis te maken met háár gloednieuwe vriendjes: dromedaris Al’Thir en hertje FanFan. Net als Sophie zijn ze gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dat ideaal is om veilig op te bijten en hun vorm en grootte sluiten perfect aan bij de grijpreflexen van je kindje. Zo bieden ze niet alleen veel speelplezier, maar ook troost bij doorkomende tandjes.

[Lees meer…]

Van maiskolf naar rammelaar

Natuurlijk is iedereen het erover eens dat we zuinig moeten zijn op onze planeet. Maar als je kinderen hebt, wordt dat gevoel zelfs nóg sterker. Je wilt immers dat je kinderen later ook nog van de natuur om ons heen kunnen genieten. Daarom heeft Vulli, fabrikant van het wereldberoemde girafje Sophie de giraf, een nieuwe speelgoedlijn op basis van milieuvriendelijk plastic ontwikkeld: So’pure Natur’all. Alle producten zijn gemaakt van plantaardig bioplastic en natuurrubber, dus niet alleen 100% natuurlijk, maar ook 100% veilig voor je kindje om heerlijk mee te spelen, op te sabbelen en op te bijten.

[Lees meer…]

Bijzondere samenwerking Sophie de giraf en Artsen Zonder Grenzen

Sophie, het wereldberoemde girafje, en Artsen Zonder Grenzen zijn samen de strijd tegen mazelen aangegaan. Met de verkoop van de speciale Sophie de giraf Awardset worden namelijk drie mazelenvaccinaties gefinancierd. Sinds kort is deze Awardset ook in Nederland verkrijgbaar. Hiermee verwen je niet alleen je baby met een prachtig cadeau, maar zorg je er ook voor dat drie kinderen kunnen worden ingeënt tegen deze verschrikkelijke ziekte.

[Lees meer…]

Spelend verkennen

De Senso’Ball van So Pure is een uitnodigende speelbal voor de allerkleinsten. De bal is gemaakt van 100% natuurrubber en heeft diverse vrolijke kleuren en texturen, zoals sterren, streepjes en stippen, die een kindje eindeloos kan verkennen. Bovendien kunnen kinderen de Senso’Ball makkelijk grijpen en vasthouden dankzij de twee handgrepen aan weerszijden. Het perfecte speelgoed dat leuk en leerzaam combineert! [Lees meer…]

Het geheim van Sophie de Giraf

Sophie de GirafAl sinds 1961 is Sophie de Giraf onverminderd populair. Al meer dan 50 miljoen baby’s en dreumesen hebben inmiddels met Sophie gespeeld. In haar geboorteland is het girafje een begrip: 95% van de Franse baby’s heeft zijn eigen Sophie. Het geheim van Sophie de Giraf? Ze is gemaakt van de allerbeste kwaliteit natuurrubber, 100% veilig en natuurlijk superschattig! [Lees meer…]