Waterpret met Alfie de badeend

In bad gaan wordt een gróót feest met het nieuwe badspeeltje Alfie. Met de nadruk op groot, want heb je ooit zo’n enorm badeend gezien? Alfie is maar liefst 16 centimeter hoog en zal in no time het hart van jouw kindje veroveren. Voor de allerkleinsten heeft Alfie drie kleine broertjes: eend, vis en kikker. 

De nieuwe badspeeltjes van babymerk Hevea zijn goed voor urenlang speelplezier. De badspeeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dus volledig veilig om op te sabbelen en in te bijten. Dankzij het soepele materiaal kunnen zelfs de kleinste handjes de badspeeltjes goed vastpakken. De ideale combinatie van hip en verantwoord!

Schoon badwater
De Hevea badspeeltjes zijn gemaakt uit één stuk en hebben geen gat in de onderkant. Hierdoor kunnen zich geen schimmels aan de binnenkant vormen en blijven het speelgoed en het badwater een stuk schoner.

Als beste getest
Net als de bekende Hevea speen en bijtring zijn de badspeeltjes gemaakt van natuurlijk rubber van de Hevea boom en vrij van schadelijke stoffen, zoals BPA, PVC en Phthalates. De Hevea Panda bijtring werd onlangs onderscheiden met de hoogste waardering van het prestigieuze Duitse ÖKO-Test Magazine. De bijtring scoorde zeer goed op de punten veiligheid, hygiëne, duurzaamheid en ergonomisch ontwerp.

 

   

   

   

   

            

 

Laat van je horen

*