Troost binnen handbereik

Een speen is ideaal om je baby of dreumes te troosten of gerust te stellen. Alleen wil het nog wel eens gebeuren dat deze ‘troost’ op de grond valt en vies wordt of zelfs kwijtraakt. Om dit te voorkomen, is een speenkoord een handige oplossing. Babymerk Hevea introduceert het Hevea speenkoord, passend bij de natuurrubberen Hevea speen én de populaire Panda bijtring.

Laat jouw baby of dreumes ook wel eens zijn speentje vallen? Een speenkoord is een praktische manier om te voorkomen dat een speen vies wordt of kwijtraakt. Het principe is simpel: de ene kant van het speenkoord bevestig je aan de speen en de andere kant maak je met een clip vast aan de kleding van je kind. Zo heeft je kindje altijd zijn speen binnen handbereik. Het speenkoord is niet alleen handig, maar stimuleert ook spelenderwijs het grijpvermogen van je baby.

Het Hevea speenkoord is gemaakt van 100% biologisch katoen en is verkrijgbaar in de kleuren groen, chocoladebruin, lichtblauw en roze. Het koord is voorzien van een handig vakje om de naam van je kind op te schrijven. Zo raak je ook het speenkoord nooit meer kwijt.

 

 

 

 

   

Laat van je horen

*