Zo vader, zo zoon

De flessen van Pura zijn niet alleen onverwoestbaar en 100% plasticvrij, je kunt ook eenvoudig de top verwisselen, zodat je steeds opnieuw kunt bepalen hoe je de fles wilt gebruiken. Zo groeit de fles in elke levensfase met je mee: van speenfles, naar tuitfles, tot rietjesfles, om uiteindelijk misschien wel te kiezen voor een sportfles. Het enige dat je hoeft te doen, is er een andere dop op te zetten. En hoe stoer is het als je kind vervolgens óók een eigen Pura speenfles krijgt!

[Lees meer…]

Geschikt voor alle leeftijden

Pura flessen zien er met hun strakke rvs-design en vrolijk gekleurde sleeves prachtig uit. Maar ze zijn ook nog eens 100% plasticvrij, milieuvriendelijk en heel betaalbaar. En omdat ze oersterk zijn, krijg je er een levenslange garantie op. De siliconen top is eenvoudig te wisselen, waarbij je keuze hebt uit vijf verschillende tops: van babyspeen, tuit of rietje tot een volwassen sportdop. Zo is de fles geschikt voor alle leeftijden. Het motto van Pura is niet voor niets ‘one life, one bottle’!
[Lees meer…]

Smart & Stylish

Oersterk, duurzaam en veilig. De flessen van het nieuwe merk Pura zijn een uitkomst voor ouders die het beste willen voor hun kindje. De flessen zijn gemaakt van roestvrij staal en 100% plasticvrij. Zo weet je zeker dat jouw kindje niet met BPA of andere schadelijke stoffen in aanraking komt. De flessen gaan niet alleen een leven lang mee, ze zien er met hun vrolijke kleuren en strakke design ook nog eens prachtig uit. Smart én stylish!

[Lees meer…]