Fotograaf Carla Kogelman wint titel ‘Beste foto van 2011’

5. Carla KogelmanDe publieksprijs van Met het Oog op Amersfoort #2011 is op maandag 30 januari jl. in Eenhoorn Amersfoort uitgereikt aan fotograaf Carla Kogelman. Haar foto van een bewoner van St. Pieters en Bloklands Gasthuis werd door de Amersfoortse inwoners gekozen tot de beste foto van 2011.

Ter ere van de 5e editie van het fotoboek Met het Oog op Amersfoort heeft de organisatie een speciale publieksprijs in het leven geroepen. De inwoners van Amersfoort hebben de afgelopen maanden bepaald welke foto de titel ‘Beste foto van 2011’ verdient. In totaal ging 18% van de stemmen naar de foto van Carla Kogelman.

Door te stemmen maakten de deelnemers kans op een weekendje weg in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo. De gelukkige winnaars van de hotelbon zijn Yvonne Swinkels en Maarten van der Vlugt. Beide prijzen zijn maandagmiddag uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Eenhoorn Amersfoort.

Met het Oog op AmersfoortMHOOA_2011_Cover
Het fotoboek Met het Oog op Amersfoort is een boek voor en door mensen die van Amersfoort houden. Het boek brengt een jaar lang Amersfoort in beeld. Ook de 5e editie geeft weer een mooi overzicht van memorabele gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Het fotoboek is te bestellen via www.methetoogopamersfoort.nl.

 

 

 

 

   

   

Laat van je horen

*